Arxiu novetats

S'ha presentat el Portal privat del Personal de la UIB adreçat específicament al col·lectiu PAS i PDI de la Universitat.

L'objectiu del Portal, desenvolupat per l'Oficina Web i el Servei de Comunicació, és esdevenir un entorn d'interrelació i comunicació interna que aplegui tota la informació i els recursos que afecten exclusivament el col·lectiu PAS i PDI de la UIB. Amb aquest projecte es pretén també contribuir a reduir el volum d'informació que es tramet a través del correu electrònic i especialitzar el web de la UIB com a eina de comunicació externa.

Al Portal trobareu, entre d'altres:

  • Comunicats, notícies d'actualitat, entrevistes i petites curiositats sobre la Universitat
  • Un tauler d'anuncis intern
  • Informació i documentació segons el col·lectiu al qual pertany l'usuari
  • Un directori telefònic en el qual es poden fer cerques per extensions i es mostren les adreces professionals de correu electrònic
  • I el resum de premsa, que a partir d'ara només serà accessible des del portal

Aquest entorn es presenta en una fase inicial que s'anirà ampliant progressivament amb altres recursos i possibilitats: integració en un sistema d'autenticació única de totes les aplicacions, sistemes de comunicació interpersonals (com per exemple fòrums, blogs i carpetes de fitxers compartides) i webs privades de grups de caire col·laboratiu.

Si teniu informació sobre el vostre servei, unitat, centre, departament, etc., susceptible de ser publicada al Portal, ens la podeu fer arribar a l'Oficina Web.

Podeu accedir al Portal mitjançat l'adreça <https://portal.uib.cat/> o bé des de l'enllaç habilitat a la pàgina web.

Us animam a visitar i emprar aquesta nova eina i enviar-nos comentaris i suggeriments a través del formulari "Comentaris i suggeriments" del Portal.

Data de l'esdeveniment: 14/06/2013

Data de publicació: Tue Jun 18 08:42:00 CEST 2013