Escoltar

Serveis oferits a la comunitat universitària

Assessorament en la posada en marxa d'un lloc web institucional

Anàlisi de les diferents solucions possibles i els serveis que s'ofereixen a cadascuna d'elles a l'hora de crear un nou lloc web a la UIB. Podeu contactar amb el personal de l'Oficina Web.

Configuració i publicació d'indicadors d'accés al web

Per aquells llocs web que estan amb la imatge corporativa és possible tenir accés a les dades del servei ofert per Google Analytics. Per demanar aquest servei només cal tenir una adreça de gmail i enviar-la a l'Oficina Web de la Universitat per activar-la.

Gestió d'adreces d'espais web, redireccions i control d'accés

Es poden sol·licitar adreces URL directes per una determinada part del web. També es pot fer control d'accés segons les adreces des d'on es connecta l'usuari. Per sol·licitar aquest servei us podeu posa en contacte amb l'Oficina web.

Publicació automàtica d'informació institucional

Per afavorir que la informació es trobi el més actualitzada possible, s'ofereix la possibilitat de publicar informació automàticament des de les bases de dades institucionals:

  • plans d'estudis oferts per una escola o una facultat
  • assignatures impartides per un departament
  • personal d'un departament ordenat alfabèticament
  • personal d'un departament ordenat per àrees de coneixement
  • equip directiu d'un departament
  • equip directiu d'una facultat o escola
  • grups de recerca d'una determinada ANEP

Si voleu més informació podeu contactar amb el personal de l'Oficina Web.

Suport a la gestió de llocs web amb la imatge institucional de la UIB

S'ofereix suport i formació de les eines que permeten fer llocs web usant la imatge institucional de la UIB, de manera que qualsevol membre de la comunitat universitària pugui crear i mantenir pàgines web de manera senzilla.

Aquest servei es pot sol·licitar emplenant les diferents sol·licituds disponibles i a petició del responsable de la unitat de la qual es vol crear el lloc web.

El gestor de continguts usat per fer-ho ofereix moltes funcionalitats que podeu consultar al manual d'usuari. Si necessitau alguna funcionalitat més vos podeu posar en contacte amb Oficina Web de la Universitat i s'analitzarà i valorarà el seu desenvolupament.

Suport a la gestió d'espais privats per a grups de feina col·laboratius

S'ofereix suport a l'eina de Portal que permet crear espais privats per grups de feina. Amb aquests espais es poden compartir documents, crear fòrums de discusió, blocs i agenda compartida entre d'altres.

Aquesta eina està integrada amb el Portal PAS-PDI.

Si voleu sol·licitar un espai us podeu posar en contacte amb l'Oficina web.

Suport a la pàgina personal

S'ofereix suport per a la configuració de la pàgina personal dels membres del PDI, on es poden afegir l'adreça web personal, un currículum breu, el currículum complet, les especialitats, una fotografia, els horaris de tutoria, les assignatures impartides i els grups de recerca al qual s'està adscrit/a. A més, es poden crear noves seccions i subseccions (com ara les publicacions) i afegir els perfils de les xarxes socials.

Podeu consultar les instruccions al manual d'usuari.

Suport a la publicació d'informació acadèmica al web

La publicació de la informació acadèmica al web es fa a partir de la informació existent a l'aplicatiu de docència i formació.

Altres serveis

Espai al servidor web de pàgines estàtiques

Encara que actualment no s'ofereixen espai d'aquest tipus, si en teniu algún per qualsevol problema podeu contactar amb l'Oficina Web.

Servei de d'allotjament web (Web hosting)

Apart dels serveis que ofereix l'Oficina Web de la Universitat, el Centre de Tecnologies de la Informació ofereix un  servei d'allotjament web (web hosting) per a Facultats, Escoles, Departaments i grups de recerca. Podeu consultar més informació a la pàgina web del CTI sobre el servei.

 

 

Subapartats