Escoltar

Nou cercador de personal docent

  dijous, 20/desembre/2018

Com a part dels objectius de millora continua del web de la UIB i increment de la transparència, des de la Oficina Web hem afegit una altra forma de trobar informació sobre el personal docent de la universitat.

Fins ara un podia trobar els docents consultant les pàgines de les assignatures, on s’especifiquen els grups d’assignatura i els docents de cada grup, els llistats de docents que es mostren a cada pla d’estudi, els llistats de membres dels departaments o el directori telefònic. Tot i això, a la Oficina Web vàrem detectar que feia falta una forma més directa per trobar el personal docent, sense haver de navegar pels arbres de les pàgines d’estudis o departaments o dependre de tenir o no un número telefònic.

Per tant, hem desenvolupat un cercador de personal docent que permet consultar per nom, pla d’estudis, departament o qualsevol combinació d’aquests criteris, i accedir directament a la fitxa dels professors consultats, on es podrà trobar, com fins ara, tota la informació amb més detall. A més a més, l’estil del cercador és adaptable per mostrar la informació de forma correcta als dispositius mòbils.

Esperam d’aquesta forma facilitar trobar d’informació sobre el personal docent als visitants del web de la UIB.