Escoltar

Noves característiques dels llistats de professors d'un departament

  dijous, 15/febrer/2018

Des de l'Oficina Web es generen automàticament els llistats que mostren els professors que pertanyen a cada departament. Aquests llistats es poden trobar tant a l'apartat d'estructura de cada departament en el web general de la UIB (per exemple: http://www.uib.cat/lauib/estructura/Departaments/dba/Personal/), com als webs de cada departament si els volen fer servir (per exemple: http://dmi.uib.cat/Estructura/).

Fins ara, aquests llistats simplement mostraven els professors ordenats alfabèticament (amb o sense fotografia) amb un enllaç cap a les seves fitxes.

Des de l'Oficina Web, amb l'ajuda dels comentaris dels usuaris, ens hem adonat que de vegades aquests llistats eren molt llargs i això dificultava trobar fàcilment el professor que un estava cercant. Per això, hem afegit unes millores als llistats de professors i ara inclouen unes claus visuals per separar els professors per inicials i un camp per filtrar els professors per nom.

Donat que els llistats es generen automàticament de forma centralitzada, tots els llistats de tots els departaments, tant a l'estructura general com als llocs web de cada departament, inclouen ja la nova millora.

Esperam que amb aquestes ajudes sigui molt més fàcil trobar els professors.