Escoltar

Pàgines del pla de formació de la UIB generades automàticament

  dimarts, 5/desembre/2017

A finals de novembre de 2017 es va anunciar el nou pla de formació 2018 de la Universitat de les Illes Balears, que ha introduït importants millores a tota la informació relacionada amb la gestió dels cursos.

En aquest procés de millora, que inclouen la generació automàtica de pàgines amb informació sobre els cursos a partir de les bases de dades (BD) institucionals, va participar el Servei de Recursos Humans i la Oficina Web Universitària.

Al projecte es varen substituir els documents PDF, que s'havien de generar manualment per a cada curs, amb pàgines web generades directament de la informació continguda a les BD. També es va afegir informació sobre les llistes d'admissió i es va poder afegir a cada curs informació actualitzada sobre les llistes d'espera. Les noves pàgines ja es varen fer servir per mostrar la informació del Pla de formació 2018.

També es varen generar els llistats generals per mostrar els cursos de cada edició del pla de formació i es va crear un nou component al portal perquè cada membre del Portal de PAS-PDI pugui veure la seva informació relativa al pla de formació (cursos fets, pendents de fer, posicions a les llistes de espera, etc.).